setting sprocket long distance atau highway ct115s

Go down

setting sprocket long distance atau highway ct115s

Post by Admin on Mon Jan 30, 2017 10:26 am

apa setting sprocket korang utk highway dan berapa top boleh pegi hahah
avatar
Admin
Admin

Posts : 3
Join date : 2017-01-30

View user profile http://ct115ssprocket.forumotion.asia

Back to top Go down

Re: setting sprocket long distance atau highway ct115s

Post by boyct115 on Mon Jan 30, 2017 11:34 am

pengeluar motosikal akan letakkan sprocket set yang sesuai utk semua keadaan dn bebanan secara umum..namun penggunaan pula berbeza-beza..jadi setting pon beza la semua prg mengikut citarasa masing2...

boyct115

Posts : 2
Join date : 2017-01-30

View user profile

Back to top Go down

Re: setting sprocket long distance atau highway ct115s

Post by Admin on Mon Jan 30, 2017 11:36 am

boyct115 wrote:pengeluar motosikal akan letakkan sprocket set yang sesuai utk semua keadaan dn bebanan secara umum..namun penggunaan pula berbeza-beza..jadi setting pon beza la semua prg mengikut citarasa masing2...
perbezaan itu lah yang perlu dibincang serta keberkesanan nya
avatar
Admin
Admin

Posts : 3
Join date : 2017-01-30

View user profile http://ct115ssprocket.forumotion.asia

Back to top Go down

Re: setting sprocket long distance atau highway ct115s

Post by Muhdammar on Mon Jan 30, 2017 5:34 pm

Spoket setting ikut kesedapan sndiri. Lain org lain cara. Walaupun spoket yg sma digunakan tpi berat bdan dn cara bawak mmpengaruhi kelajuan yg boleh di capaiāœŒ

Muhdammar

Posts : 1
Join date : 2017-01-30

View user profile

Back to top Go down

Re: setting sprocket long distance atau highway ct115s

Post by boyct115 on Wed Feb 01, 2017 9:52 am

aku tak beberpa suka ilang pikap..jadi aku turun 2 mata je belakang...biasanya la..tapi cari spoket size 40 tadew, spoket pki ex5 punya je ct ni..jadi paling besa aku jumpa 39...so 14-39 la pakai dari tahun lepas..alhamdulillah 2 konvoi jauh dah buat balik pahang tiap2 bulan tadew la gegar pon

boyct115

Posts : 2
Join date : 2017-01-30

View user profile

Back to top Go down

Re: setting sprocket long distance atau highway ct115s

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum